Det blå køkken

Et næsten færdigt køkken

……. Man siger jo at billeder siger mere end tusinde ord. Så jeg lader lige nedenstående billede tale for sig selv..

25317326_10156020628948777_101188418_o

For hold nu op, hvor er jeg bare godt tilfreds med vores nye køkken!!! Jeg kan slet ikke forstå at vi er ved at være nået målstregen med dette køkkenprojekt – det er bare fantastisk! Køkkenet er blevet meget flottere end hvad jeg har turde at drømme om igennem denne byggeperiode. I løbet af den netop overståede weekend, har vi fået installeret opvasker, håndvask: med rindende koldt og varmt vand (ja, det er jo ikke en selvfølge når man køber sådan en gammel ejendom, hvor alt trænger til fornyelse) Vi har fået monteret messinggrebene og fået tømt et hav af flyttekasser ned i de nye skuffer og skabe. I går fik vi desuden installeret vaskemaskine og tørretumbler – så nu er det slut at sende det beskidte vasketøj med min mor hjem 😂 Det er så dejligt! Det er første gang i mit voksne liv, at jeg skal prøve at leve med en tørretumbler – så det bliver jo det rene luksus.

Vi fik bakset vores skrummel af et amerikanerkøleskab op ad terrassetrappen og ind i køkkenet i går, så dette er nu monteret på sin plads. Det så nogenlunde således ud: 25317191_10156020629023777_1693316216_o… Og det gik fuldstændig smertefrit og nemt – overraskende nok. Det er jo en smule bøvlet at hele vores beboelse er på førstesalen i huset, så al større møblement skal bakses op af terrassetrappen og ind ad stuedøren. Så det er godt at vi er kørende på udstyr 🙂

Jeg har gået og samlet platter på diverse loppemarkeder og genbrugsbutikker siden vi købte gården, da jeg ville lave en “plattevæg” i køkkenet. Denne blev i weekenden realiseret – og den blev faktisk også meget bedre end hvad jeg havde forestillet mig, da jeg var en smule usikker på min ide. Nogle gange skal man bare kaste sig ud i det, ellers sopper man bare rundt i det samme og det samme hele tiden, hvor man så alligevel ender med at male væggen den samme hvide farve, uden at prøve nogle lidt skøre ideer af.

25344483_10156020629438777_748047756_o

Vi mangler stadig nogle fodlister, nogle tilsætninger i hjørnerne på elementerne og en masse andre “småting”, men de må komme når vi får lidt ro på arbejdsfronten igen op mod jul. Vi skal selvfølgelig lægge hus til, juleaften – så det kunne jo være fantastisk at få disse ting ordnet inden, men hvis det ikke kan nåes, så er der ikke noget at gøre ved det – bare komfuret og ovnen virker 😉 og det gør de.

25319593_10156020630973777_295501845_o

Jeg er fuldstændig vild med denne vask! Så i skal selvfølgelig ikke snydes for et billede af den, nu hvor armaturet er blevet monteret. Den vask er sammen med de blå låger blikfanget i dette køkken, og jeg er rigtig glad for, at vi investerede i denne vask. Vi havde egentlig købt en porcelænsvask fra IKEA, da vi bestilte køkkenet tilbage i september, men besluttede os heldigvis for at bytte denne ud med denne fantastiske messingvask.

15 kommentarer

 • Anna

  Super smuk køkken:-) Hvor mon du har købt messinggrebene, og var det ikke et problem med de forborede huller i fronterne? Kan se, at køkkenet normalt har brede greb frem for knop-greb. Mon I har spartlet dem ud inden maling af fronter? Mange hilsner Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anna
   Der er ikke boret huller i lågerne når man køber dem, da de passer til alle slags greb. Så det er ikke noget problem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   DEjligt at høre! Hvor mon de fine messingknopper er fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Smukt køkken. Hvad var prisen for den speciallavede vask og hvor er vandhane købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Stamm

  Spændende at følge dig…..
  Synes du skrev et sted, at du har givet New Yorkervæggene matlak? Har du både givet dem grunder og lak?
  På forhånd tak for svar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flot et køkken og en rigtig cool farve! Tror at vi har samme front men i en lidt mere forsiktig grå…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er den smukke vask og bordplade fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne

   Vasken har vi fået lavet hos Design Smedien i Randers, de laver dem efter mål.

   Bordpladen er en som vi selv har støbt. Det kan du læse mere om i indlægget som hedder “Vores hjemmelavede køkkenbordplade”.
   her

   KH Josefine 🌸

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så forelsket i den “plattevæg”, den er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig flot køkken! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Tillykke med køkkenet – det er VIRKELIG blevet flot! Jeg er vild med det hele – og ja, din platte-væg er da blevet kanon flot. Jeg synes det er en fin måde at binde nyt og gammelt sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvad er jeres plan ift. emhætte? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det blå køkken