Obdrupgård i Bolig Magasinet

Soveværelset

En status på renoveringen og indretningen af vores soveværelse….
Jeg vil lige skrive en lille opfølgning på hvordan vores soveværelse ser ud lige nu. Det er selvfølgelig ikke helt færdigt endnu – ligesom resten rummene på første sal. Vi er kommet ind i en virkelig travl periode på jobbet, så tiden til færdiggørelse af førstesalen er meget knap, eller ikke rigtig eksisterende lige nu. Det har jeg valgt at forene mig med lige nu, da andet ville være dumt og virkelig trættende, at gå rundt og blive irriteret over hver dag, når man kigger på de lister som mærkeligt nok ikke er blevet monteret af en lille nisse i løbet af natten….

img_1262

Vi har desuden sat de flotteste stuklister op i loftet, som blev sat op mens der endnu ikke var varme på i huset. Det har resulteret i at stuklisterne er krøbet et par millimeter fra hinanden i alle samlinger, da der kom varme på huset. Så vi skal lige hen over alle samlinger med noget spartel, for at få disse små revner fyldt ud igen.

img_1267

Her mangler vi at få sat skabslågerne monteret samt en del pyntelister, som skal sættes på rundt om alle skabselementerne.

img_2010Selvom vi stadig mangler en del af alle de sidste finishting, så er jeg virkelig tilfreds med resultatet. Jeg er rigtig glad for at Michael gik med til at male hele rummet den samme mørkeblå farve (farvekoden hedder 3477 hos Flügger) da det giver rummet så meget dybde og en rolig atmosfære at falde i søvn i.

Det gule billede herunder var vores udgangspunkt. Du kan læse mit første indlæg om soveværelset, hvor vi startede med at hive al den gamle tapet af lige her.

img_0255

2 kommentarer

  • Ditte

    Sikke et smukt rum. Må jeg spørge, hvor den smukke puf er fra? 🙂

    Mvh. Ditte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Obdrupgård i Bolig Magasinet