Soveværelset

Det nye kontor

Vi udvider kontoret på Obdrupgård, allerede inden kontoret på første sal er blevet bygget helt færdigt. Vi har nemlig brug for at få en projektleder ansat i vores firma, da arbejdsbyrden er blevet for stor til at vi selv kan varetage alle opgaverne.

Så vi har købt en kontorpavillon, som en midlertidig løsning, da vi drømmer om at bygge et nyt hus på grunden som skal huse vores kontor i fremtiden. På placeringen hvor vi gerne vil opføre det nye kontor, står der lige nu et rigtig faldefærdigt hus, som tjenestefolk måske har boet i, i gamle dage. De seneste år har der dog boet dådyr, og flere af væggene er nærmest ikke eksisterende mere. Så det er virkelig ikke en bygning som pynter at have stående på grunden. Billedet er taget fra havesiden ind mod det faldefærdige hus, og det er endda den pæne side af huset.

img_8871

Nå, tilbage til det nye kontorprojekt. Vi har altså købt en kontorpavillon, som i fremtiden skal huse min og min kommende kollegas arbejdsplads. Jeg glæder mig rigtig meget til at få et rigtig skrivebord, hvor jeg kan lade mine arbejdsopgaver ligge til de er løst, og ikke til at jeg har “fyraften” og måske skal bruge vores spisebord til at spise ved 😉

Den nyindkøbte pavillon kommer allerede i næste uge, så vi har lige nogle ting i forhold til fundament, kloak og vand som vi skal have fikset inden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soveværelset