Hvem er jeg ?

Så kom vognen!

I går kom vores kontorpavillon – og jeg kan næsten ikke vente med at begynde at gøre den klar, til at vi kan rykke ind.

I sidste uge fik vi gravet kloakrør , vandrør og et elkabel hen til det sted hvor pavillonen skulle stå. Derefter blev grunden gjort klar, så al muldet blev skrapt af og erstattet med grus og sand, som derefter blev stampet godt sammen.

img_2251

Pavillionen er 12 meter lang og 4 meter bred, så den er 48 kvadratmeter. Vi fik dog jævnet et større stykke på græsplænen så vi kan have et par parkeringpladser bag ved vognen.

img_2303Til slut fik vi lagt nogle fliser ud, som vangerne på pavillonen skal stå på. Jeg købte vognen inde på brugteskurvogne.dk, hvor jeg synes at prisen var ret fornuftig.

Det virker måske tosset at gå ud og købe sig til 48 kvadratmeter yderligere, når vi har så stort et hus, men grunden til at vi valgte at løse vores kontor problem på denne måde, er at vi ikke kan nå at sætte et område i huset i stand. Vi står nemlig og skal bruge et kontor lige nu. Desuden synes jeg at det er bedst at have kontoret i en anden bygning end i vores stuehus, for så skal vi ikke dele den private indgang med vores kollegaer, og det synes jeg virker mest professionelt – både for os selv, men også for vores kommende kollegaer. Det skal ikke lyde som om at jeg er snerpet, for det er jeg slet ikke, men lige nu arbejder vi begge ret meget, så hvis vi en dag også får tid til et par fridage, så behøver vi ikke at tage en arbejdsrelateret samtale på fridage, hvis vi lige møder en af vores kollegaer ude i entreen – med morgenhår og badekåbe 😉

img_2331

Her kom den så, og vi er rigtig tilfredse med den! Den er bare et stort rum lige nu, så vi skal have bygget et par vægge, og sat et toilet og tekøkken ind. Så skal vi have malet den indvendigt og have lagt et gulvtæppe på gulvet. Lige nu taler vi også om at lave en stor dekorationsvæg på hele den ene langside, som ligesom er vores varemærke, så det bliver rigtig spændende at komme i gang med.

28554736_10156232339653777_440053199_o

6 kommentarer

 • Milla

  Hej!

  Har du brugt kalkmaling til væggene? Jeg synes der er et flot spil i farven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Milla

   Jeg har malet med kalkmaling inde i vores hus, i spisestuen og på kontoret. Kontorvognen er bare malet med almindelig maling.
   KH Josefine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvilket slags arbejde skal være i kontoret 🙂 er du selvstændig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Emilie
   Jeg laver al regnskab i min mands byggefirma, så kontoret skal huse tre kontorpladser. En til mig, en til Michael og en til vores projektleder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er det spændende at følge! Jeres projekt er jo helt enormt! Vi er netop selv blevet færdige med 184 kvm. 70’er villa, som vi også helt selv har restaureret. Så jeg ved hvor meget blod, sved og tårer (og mange penge), man mister 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Mette. Ja, det er rigtig hårdt arbejde at bygge selv – speciel fordi det hele skal foregå i ens fritid. Men også bare for fedt, når man er færdig og kigger på al det man har formået at bygge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg ?