Terrassebyggeri

Obdrupgård før og nu

Jeg har lige siddet og kigget på billeder af gården, fra dengang den blev beboet af tidligere ejer. Det er virkelig sjovt at se disse billeder – hold op der er sket meget!

Jeg har tilbage i november skrevet et indlæg om dette “Sådan så Obdrupgård ud for ét år siden” men det var før at vi flyttede ind, og vi har heldigvis fået lavet en del siden da. Så derfor skriver jeg nu et nyt med friske “efter” billeder.

Vi starter i midten af huset – i hall’en. Den er ikke færdigrenoveret, da vi er lige på trapperne med at få sat den nyrenoverende hoveddør i. Desuden skal der lægges nyt gulv, nye vinduer, maling af lofter, nyt el osv. osv. Forskellen på billederne er dog til at få øje på alligevel.

Videre til spisestuen

Køkkenet er blevet dobbelt så stort siden dette billede blev taget. Vi lagde nemlig 4 små spisekamre til det daværende køkken. Vi mangler stadig en del småting her i køkkenet, såsom tilsætninger, et par låger og resten af emhætten, det kommer forhåbentlig her i løbet af sommeren.

Vores stue
Rød var den, og rød blev den. Heldigvis er småtingene i stuen som vi mangler at få lavet meget få. Vi mangler nemlig kun at få sat lamper op og få sat jernnet i radiatorskjulerne.

“Kontoret” som ikke rigtig er vores kontor mere – “den anden stue”, vi ved ikke helt hvad vi skal kalde rummet endnu.

Soveværelset

Lidt billeder fra nogle rum på 2. sal. Her er jo ikke rigtig sket noget endnu, men vi har rigtig store planer med denne etage. Så jeg glæder mig helt vildt til at vi kommer så langt i projektet, at vi skal i gang med denne etage.

Og lidt billeder af huset ude fra, taget for 2 år siden. Her er også sket en del, og vi kæmper stadig med at få lidt skik på haven, men der er lang vej rundt 😉

Og huset nu..

Jeg synes at det er virkelig sjovt at kigge tilbage på gamle billeder af huset, for jeg går lidt og glemmer hvad vores udgangspunkt egentlig var. Jeg er virkelig tilfreds med det resultat som vi har opnået indtil nu, dog glæder jeg mig stadig meget til, at vi kommer lidt længere i processen, så så mange kvadratmeter af huset ikke står urenoverede som nu.

10 kommentarer

 • Kamilla

  Jeg elsker dine tallerkner i køkkenet! Jeg er dog nysgerrig på, hvordan du har hængt dem op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kamilla
   De hænger på en skrue, hvor jeg så har limet et stykke snor på tallerknen. Jeg limede snoren fast med epoxylim – det holder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Tak! Det vil jeg eksperimenterer lidt med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arne Jørgensen

  Hvordan varmer i huset op? nu hvor I har fjernet alle brændeovne og fyret i huset?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De to gamle fyr blev ikke brugt, for det var et halmfyr som opvarmede huset da vi overtog det. Det er nu byttet ud med et nyt flisfyr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor er det blevet fint – og der er lang vej igen. Selv har manden og jeg også gang i totalrenovering af gården.. Dog kun et hus på 270 kvm, hvor førstesalen endnu ikke er udnyttet – og en herregård kan vi ikke kalde det 😋 Mega spændende at se udviklingen og jeg ser frem til at se mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det er simpelthen så hyggeligt og pænt hos jer. Elsker at det ikke er lige som alle andre bloggere som renoverer hus 😃

  Må jeg spørge hvad meningen er med alle de kvm? Sådan som jeg læser det er det kun midter etagen (som vel så er 1. Sal?) der er renoveret nu og i har jo allerede oceaner af plads!!!

  Skal kælderen og øverste etage også inddrages til bolig? Undskyld jeg er så nysgerrig, det er bare et mega vildt og fedt projekt at følge med i! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helene
   Mange tak skal du have 🙂
   Vores oprindelige plan mht. huset var at vi selv skulle bo på de øverste to etager, og så åbne et bed & breakfast på den nederste etage, men det er vi gået lidt fra nu, da ingen af os har tiden til at drive det lige nu.
   Så planen er nu at vi skal bo i hele huset selv.
   Tak fordi at du vil følge med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op en forandring…..Det ser SÅ godt ud….wauv…
  kh Lene / peekaboo design

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terrassebyggeri