Obdrupgård før og nu

Blomsterengen er sprunget ud!

Jeg var egentlig ret optimistisk til at begynde med, da jeg såede blomsterengen med tusindvis af blomsterfrø. Men vejret har jo været helt ekstremt i denne sommer, og det har kun regnet ganske lidt siden jeg såede engen. Så min optimisme forsvandt som dug for solen, da jeg kunne se at engen bare blev grønnere og grønnere med voksende græs og ukrudt. Jeg tænkte: okay, det må så blive en ommer til næste år. Men de sidste par uger er der virkelig sket meget på den lille eng, for en hel masse blomster er vokset op og sprunget ud – og massevis af insekter er kommet til, som har travlt døgnet rundt.

Så trods den sløje start og nærmest ingen regn overhovedet, så vil jeg alligevel kategorisere “projekt blomstereng” som værende lykkedes.

Jeg må nok indrømme at jeg havde sat næsen op efter en eng spækket med blomster i alle regnbuens farver, men efter den periode hvor jeg havde dødsdømt projektet fuldstændig og nærmest ikke turde at gå ned og kigge på engen, da jeg havde indset at projektet ikke ville lykkedes, så er jeg ganske godt tilfreds med, hvordan den ser ud lige nu.

Engen har allerede forsynet mine vaser med smukke buketter i noget tid, og det håber jeg at den vil gøre et godt stykke endnu.

2 kommentarer

  • Miaamalie

    Wauw. Bare wauw!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Britt Jacobsen

    Så koselig, ble jo masse blomster tross tørt vær. Koselig å pynte inne med blomstene også💐☀️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Obdrupgård før og nu