Terrassen tager form

Hoveddøren er tilbage

Det første vi gjorde da vi overtog huset for lige godt et år siden var at få demonteret hoveddøren, og få blændet indgangen, da døren ikke kunne låses og kunne blæse op ad sig selv.

For to uger siden var en snedker her så med den nyrenoverede dør og montere den – hold nu fast hvor er den bare blevet flot!!!

Man kan vidst godt sige at denne dørs tilstedeværelse er prikken over i’et i den i forvejen smukke facade.

Vi valgte at få renoveret den gamle dør af to årsager. Den ene er at den godt kunne reddes med en masse kyndig hjælp, og en del arbejdstimer. For vi vil jo rigtig gerne bevare så meget af det originale ved huset som muligt. Og så af den anden grund, som heller ikke er helt uvæsentlig, nemlig prisen på en helt ny dør nok overstiger vores budget en hel del. Jeg synes i forvejen ikke at det er småpenge, hvad det kommer til at koste at redde den gamle – nu har jeg selvfølgelig ikke fået den endelige regning endnu. Men en hoveddør skulle vi jo have.

Vi mangler stadig at få lavet lidt småting ved døren (surprise) såsom at få malet karmen, fuget lidt og så få fundet et pænt, gammelt håndtag som passer til hele herligheden.

Jeg er i virkelig glad for at jeg fik hyret eksterne håndværkere til lige netop denne opgave, ellers var vi vidst aldrig nået i mål med den.

OSB-pladerne kommer jeg i hvert fald ikke til at savne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terrassen tager form