Hoveddøren er tilbage

Hall’en blev indviet

Jeg har ventet i spænding på at vi ville komme her til i projektet. Tiden hvor hall’en blev klar til møblering og “indflytning”. Vi fik sat hoveddøren i her i sommer og i løbet af de seneste par uger har vi malet alt træværk og døre i hall’en. Så i går kunne jeg ikke vente længere, og fik derfor flyttet lidt planter og møbler ind, så vi nu kan få brugt den store flotte indgang vi har.

Når vi skal til at renovere stueetagen, så kaster vi os samtidig over gulvet i hall’en, så dette har vi ikke gjort noget ved endnu, da det alligevel skal rykkes op. Så det er lidt sjovt at tænke på, at al gulvet i huset har haft denne mørke, gullige nuance, når det er så fint lyst nu.

En anden grund til at det lige præcis blev i går at jeg kastede mig over at møblere hall’en, er at jeg fik mit nyindkøbte våbenskab leveret. Det er jo hall’ens kronjuvel! Så da vi først havde slæbt alle dets 521 kg ind på plads, så skulle det selvfølgelig ikke stå dernede alene.

Vi mangler stadig en del i hall’en før at jeg kommer til at føle at den er færdig. Men nu er den i hvert fald fin til vores bryllup om kun to uger.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hoveddøren er tilbage