Vinkælderen, før og nu

Vores nye stue

Vi købte en ny sofa i sidste uge og den blev så leveret i går. Jeg brugte derfor noget af formiddagen på at få flyttet rundt i stuen, og få installeret den nye sofa – også selvom at vejret ikke ligefrem indbyder til indendørs aktiviteter i dag, men jeg kunne ikke lade være, da jeg var spændt på at se resultatet.
Det er blevet så fint!

Sofaen er købt i ILVA, tæppet er fra nepaldo.dk, bordet er genbrug og faktisk min mors og stolen er fra IKEA. 

Sådan så vores stue ud før. Den gamle sofa var en jeg købte da jeg flyttede hjemmefra, så den har virkelig gjort det godt, men jeg synes ikke at den passede særlig godt ind i vores stue. Så nu står den i den gule stue indtil stueetagen bliver klar til indflytning.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinkælderen, før og nu