Vores nye stue

Store fremskrift på stueetagen

Vi er virkelig nået lang med renoveringen af stueetagen, så her kommer en opdatering af de rum vi er kommet videre med. Trækontruktionen i vinkælderen blev sat op i sidste uge, og i denne uge blev væggen midt i rummet væltet, så nu kan man virkelig fornemme hvordan vores gildesal bliver.

Sådan så det ud før at væggen blev væltet.

Vi har fået gravet det sidste jord ud der hvor der ikke er kælder i gildesalen, så der nu er blevet isoleret. Nu skal vi have sat loft på vinkælderen og trukket slanger til gulvvarme, og så er vi klar til at få støbt det sidste gulv på etagen.
Se flere billeder af trækonstruktionen i vinkælderen her: Vinkælderen, før og nu

Badeværelset har fået spartlet og malet loftet, og fået boret huller til spots. Nu skal vi have lagt vandrørene ind i væggene, og have hele rummet vådrumsikret.

Jeg har fået lavet en lille produkthylde i brusenichen, så alle mine hårprodukter kan få sig et ordentligt sted at stå. Brusenichen bliver 180 cm bred og får derfor plads til to brusere.

Baggangen har fået sat nyt loft op, som også er blevet spartlet en enkelt gang. Vi besluttede os for at sætte gips op på ydervæggen, selvom at jeg helst ville have været det foruden. Men væggene havde så meget løs puds, så hvis det skulle være pudset op, så skulle vi til at hakke alle væggene helt fri for puds og så pudse det hele op igen, da pudsen ikke kunne hænge fast på det gamle. Så vi tog en hurtig beslutning om at smide et lag gips på i stedet.

Grovkøkkenet fik samme behandling som baggangen, da pudsen heller ikke ville blive siddende, så vi valgte også at sætte gips op her. Loftet er færdigspartlet og der er også boret huller til spots.

Vores teknikrum har virkelig lignet et stort krater lige siden at vi startede med at renovere huset, og det er faktisk kun blevet værre og værre efter at vi har fået flere og flere installationer med el, vand, varme og kloak. Men nu er det endelig vendt lidt og jorden er nu blevet dækket med isolering, så der også her er klar til at få støbt gulv.

De mest færdige rum på etagen er vores træningsrum og det ene gæsteværelse, for her er både  lofterne og væggene færdigspartlede, og lofterne også malet. Væggene skal selvfølgelig have en anden farve end hvid, så der skal jeg først til at finde ud af hvilke farver det skal være, eller om jeg skal over i nogle tapeter i stedet, som de første rum i huset.

Der skal selvfølgelig sildebensgulv på i værelserne i stueetagen.

Der er også blevet sat gipsloft op i gangen, som går fra indgangen i den ene gavl og ind til gildesalen i den anden ende af huset. Der er fra denne gang indgang til alle værelserne, toilet og badeværelse og indgang ind til hall’en. På gulvet skal vi have mursten i sildebensmønster.

1 kommentar

 • Hey there exceptional blog! Does running a blog similar to this take a massive amount work?
  I’ve very little knowledge of programming but I had been hoping to start my own blog in the near future.

  Anyways, should you have any suggestions or techniques for new blog owners please share.
  I know this is off subject however I simply wanted to ask.
  Thanks!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye stue